Vara forsta dagar i Thailand

Vi traffades pa svagertorp 10.40. Akte tag over till kastrup.



Cheackade in vart bagage och gick igenom sakerhetskontrollen. Nar vi vara inne pa sjalva flygplasten, tog vi en fika med Helena. Var tevligt hihi.


Flygresan till Istanbul gick bra, vi alla blev valdigt overraskade om av maten pa flyget det var valdigt gott for att vara flygmat. 6 timmar sen i Istanbul, var val sadar kul...men vi fordrev tiden med att ga och kolla laget pa flygplatsen och ata natt .


Sedan var det dags med den langa flygresa. 8h och 50 min tog det. Vi fick mat ombord, sedan somna vi till och fran under hela resan.



Planet var rikitgt kul, egen tv, telefon och allt. Fredde och Henke kopplade genast upp sig till varandra, KUL!



Nar vi landat och gott igenom alla kontroller och hamtat vart bagage sa tog vi en taxi till MBK center for att sedan ga till det hotell jag (Madeleine) bott pa tidigare. Ar ett helt okej hotell med det man berhover. Vi tog det mest lugnt i forsta dagen har i Bangkok. Gick mest runt o kolla laget pa MBK och at.
I


Igar (13 feb) tog vi taxi till Grand palace sedan tog vi en tuk tuk som tog oss runt i bangkok.

Till olika tempel, resebyra sa att vi kunde fixa resan ner till Kho Tao, Skraddare o massa andra stallet.









Idag 14 feb Tog vi sky train (ett tag uppe i luften) till Phraya river. Dat vi tog ett battur pa 2h. Vi hade 3 stopp dar vi gick av och tittade, (tempel, kopte sma saker hos en tant i en liten kanot, sedan vart sista stopp dar det var en liten marknad med mat och prylar.



Efter det akte vi tillbaka till hotell o at lunch. Jag (madeleine) gick 2h pa mbk o shoppa lite och jag fick aven fotvard, riktigt harligt! Sa nu e fossingarna mjuka =)
Henke gick ocksa en runda o shoppa lite. Dennis och Fredrik gick tillbaka till hotellet o slappa lite. Sedan nu ikvall har vi gatt bara gatt runt pa mbk och fatt thai massage o atit middag.
Kl ar 00.00 har nu sa bli snart dags att sova.

Kommentarer
Postat av: alda

ja vill oxåååååå ha thai massage :P

2009-02-15 @ 18:52:03
URL: http://aldacindrak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0