Koh Tao

Pa sondags lamnade vi vart halvadanna hotell i Bangkok och tog nattaget till Chumphon. Vi var alla overens om det verkligen var tid att ga mot oarna och sol och bad.
Nagot annat vi ocksa var overens om var att nattaget var betydligt trevligare an vad vi vagat hoppas pa. Dom annars ratt sunkiga satena forvandlades till riktigt fina sangar faktiskt och dom 8.5tim gick fort. Det var dock bara Madeleine som sov pa taget men det ar en annan femma.
Efter taget var det dags att aka en gammal(?)  militarbuss sista biten ner till baten mot Koh Tao.   (uttalas Ko-taaao)
2.5tim batfard med massor av foton pa de tropiska oarna, helt otroligt. Gar inte att beskriva hur vackert det var.
Val framme pa on fick iallafall jag en mindre chock da det kandes som nya Mallorca med enbart skandinavier och engelskman.
Anledningen var att Timbuktu hade spelning kvallen innan vi kom. Nagot annu sjukare var att det var Hvornums mamma och Hasse som barettade det. Jovisst, dom traffar man nere pa stranden nar vi var pa vag tillbaka till hotellet.
Dom hade bara tagit scootrarna en runda och svangt ner precis dar vi bodde. Det var forovrigt deras sista dag och var forsta. Varlden ar bra liten med andra ord.
Lite om vistelsen pa on da..
Henke och Dennis borjade pa dykarskolan dagen vi kom och har varit dar fram och tillbaka de tre dagarna vi varit har. Jag och Madeleine hyrde en scooter direkt da vi blev valdigt missnojda med var strand utanfor hotellet (mer grumligt vatten an i Kampinge och med massor av sten och inte ens mjuk sand), knappast godkand for att vara Thailand. Darfor har vi kort runt och provat strandar och hittat smultronstallen hela dagarna och det har varit helt fantastiskt.
Vi bokade var inrikesresa inne i Bangkok och den missen gor vi aldrig om. Dom ljog om att det skulle vara i princip omojligt att hitta hotell och sa ar inte fallet sa gor aldrig den missen. Dom kan skita ner sig pa dom javla resebyraerna.
I och med att man Rookie sa kommer man lara sig en hel av resan.

I tisdagskvall nar Dennis och Henke hade gatt och lagt sig stack jag och Madeleine ivag ut i djungeln och kollade pa en Thaiboxningsturneringen. Jaklar vilket grej, ar verkligen glad att vi tog tag i oss sjalva och stack dit. Dom ar sa mycket battre an hemma. Stenhard racker inte langt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0